vrijdag 17 mei 2013

Kunstroute Gulpen-Wittem
Als 'teaser' was het werk van een aantal kunstenaars te zien in diverse etelages van Gulpen. Het werk van Karin Take (prachtige aquarellen) en dat van mij stond in de etalage van Hobbyzaak "Harlekino". Op de foto staan v.l.n.r.: Marjo en Jeroen van Zanten van Harlekino, ik en Karin Take

Kunstroute
Aankomend pinksterweekeinde vindt alweer de 6e editie van van de kunstroute plaats. Professionele en amateurskunstenaars exposeren hun werk op diverse locaties in de gemeente Gulpen-Wittem.
Ook ik doe dit jaar -als enige kinderboekenillustrator- mee.

Waar en wanneer?
Mijn werk is samen met het werk van Maud Loop (keramiek) te bekijken of te bewonderen van zaterdag 18 t/m maandag 20 mei van 11.00 - 17.00 uur in de Hof van Kosberg aan de Schweibergerweg nr 80, te Mechelen.

Weten wat een illustrator zoal doet?
Dan moet je zeker komen. Ik zal tijdens de kunstdagen "live" werken aan de cover van een nieuw prentenboek over een draak die het koud heeft. Het boek, geschreven door Li Lefebure (Schimmert), wordt uitgegeven door Clavis en ligt dit najaar al in de winkel.

Boeken
Wil je een gesigneerd exemplaar van een door mij geïllustreerd boek en daar ook nog een leuk uniek tekeningetje bij? Dan is dat nog een extra reden om op 18, 19 of 20 mei een bezoekje te brengen aan de hof van Kosberg.

Geen opmerkingen: