zondag 4 augustus 2013

Vakantie én vakantie

Tijdens het verlof van mijn reguliere werk heb ik hard doorgewerkt aan de illustraties van Draakje Donatius. De deadline heb ik gehaald en daarna kon ik gaan genieten van anderhalve week vakantie. Een dik verdiende vakantie vond ik zelf.

Het leek wel of alles en iedereen meewerkte zodat ik van mijn verdiende vakantie zou kunnen genieten. Ik heb ook genoten. Genoten van het goddelijke weer, van de uitstapjes met man en kinderen, van ons zonovergoten terras met uitzicht op het 5-sterrenlandschap. Glaasje wijn, boekje en af en toe een voorzichtige poging om te zwemmen –al zullen mijn kinderen resoluut zeggen dat het alleen maar pootje baden was. Kortom ik had vakantie en ik hoefde helemaal niets.

En dan?
Dan zit ik daar. Één dag, twee dagen, drie dagen. Naarmate de dagen voortschrijden begint het te borrelen in mijn brein. Gedachtes, ideeën, oplossingen én nieuwe uitdagingen.
En Dan, duurt anderhalve week ineens heel erg lang.

Eerste resultaat
Een eerste resultaat van mijn vakantiegedachtes: een nieuwe website voor al mijn illustratiewerk met maandelijks wisselende knutselopdrachten en kleurplaten.

En die andere ideeën dan?
Die houd ik nog heel even voor mijzelf:).

De website

Geen opmerkingen: