vrijdag 13 september 2013

Expositie Kunstbastion Maastricht


Komend weekend, vindt alweer de 7e editie van het Kunstbastion Maastricht plaats. Kunstenaars exposeren hun werk in huiselijke sfeer op diverse locaties rondom het Waldecke bastion. Ik ben dit jaar als een van de gastkunstenaars aanwezig en, net als bij de Kunstroute Gulpen-Wittem, de enige illustrator.Waar en wanneer?
Mijn illustraties zijn te bekijken of te bewonderen op zaterdag 14 en zondag 15 september van 12.00 - 17.00 uur aan de Tongerseweg 40 in Maastricht (uiteraard).

Wat?
Behalve mijn illustraties uit de bekende "Willewete" boeken van Clavis zijn er ook een aantal originele illustraties uit het binnenkort te verschijnen prentenboek "Draakje Donatius heeft het koud" te zien.
En.. niet geheel onbelangrijk, ik ben er ook. Dus, heb je vragen over mijn beroep of over mijn werkwijze, dan  beantwoord ik die graag.

Boeken
Wil je een gesigneerd exemplaar van een door mij ge├»llustreerd boek en daar ook nog een leuk uniek tekeningetje bij? Dan is dat nog een extra reden om op 14 of 15 september een bezoekje te brengen aan de Kunstbastion Maastricht.

Meer weten over het Kunstbastion Maastricht?
Ga dan naar www.kunstbastionmaastricht.nl.
Hier vind je alle informatie over de kunstroute en de deelnemende kunstenaars.

Geen opmerkingen: