zaterdag 12 oktober 2013

Draakje Donatius on tour!


Vandaag waren Li en ik in de Boekenberg in Eindhoven. Het was geweldig en en wat heb ik genoten. 

Genoten van alle kinderen – groot en klein – die helemaal opgingen in het verhaal van "Draakje Donatius heeft het koud", voorgelezen door Li. Genoten van kinderen die met veel plezier het levensgrote "Drakenbordspel" speelden en prachtige fluisterzinnen fluisterden, geweldige kikkersprongen maakten, fladderden als elfjes en brulden als echte draken. Genoten van de kinderen én volwassenen  – ook mijn goede vriendin en collega illustrator Rianne Brugmans – die geen genoeg kregen van "Draakje Prik".

Polare Maastricht
Morgen mogen we weer. Nu niet in de Boekenberg in Eindhoven, maar in Polare in Maastricht. Om 15.00 uur begint het festijn.
Li leest dan voor en ik verzin en teken samen met de kinderen een drakenvriendje of vriendinnetje voor Draakje Donatius.
Daarna mogen de kinderen kleuren en knutselen, "Drakenborden" en "Draakje prik" spelen.

En...
Als je het boek koopt, zetten Li en ik er natuurlijk een mooie persoonlijke opdracht in zet ik ook nog een tekening van Elfje Floriene of Draakje Donatius in het boek. Dat is dus een extra reden om morgen naar Polare aan de Dominikanerkerkstraat 1 in Maastricht te komen.

Geen opmerkingen: