woensdag 3 september 2014

Kinderboekenweek 2014

Nog maar een paar weken en dan is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema feest.
En dat komt goed uit, want het nieuwe Draakje Donatius boek dat een dezer dagen verschijnt, staat helemaal in het teken van feest. En... Activiteiten rondom Draakje Donatius zijn altijd een echt feestje voor Li Lefébure en mij.

Eerste aftrap Kinderboekenweek
Dit jaar zijn er rondom Draakje Donatius tal van leuke activiteiten, die natuurlijk allemaal in het teken van feest staan. De eerste 2 activiteiten vinden zondag
7 september a.s. plaats.

Manuscripta 
Waar: Markt Utrecht
Wanneer: van 11.00-13.30 uur
Je kunt ons vinden bij de stand van Clavis (11) waar tal van leuke knutselactiviteiten zijn en van 13.00-13.30 uur zijn we te vinden op het Kinderboekenpodium waar het levensgrote drakenbordspel gespeeld zal worden. Wij mogen op het Kinderboekenpodium de spits afbijten, gevolgd door Geronimo Stilton, Manon Sikkel en andere bekenden.

Schrijf Schrijver Schrijfst 
Waar: Centre Ceramique te Maastricht
Wanneer: van 15.30 - 16.30 uur
Er wordt voorgelezen uit het nieuwe Draakje Donatius' boek, er wordt getekend, geknutseld en... Het grote drakenbordspel wordt gespeeld.

Activiteiten tijdens de Kinderboekenweek
Wil je weten waar en wanneer er Draakje Donatius activiteiten zijn? dat kan, alle activiteiten staan op zijn website.

Folder Kinderboekenweek
Draakje Donatius staat ook in de Kinderboekenweek flyer van Clavis uitgeverij, samen met nog een paar andere hele leuke bestaande én nieuwe titels, rondom het thema van de Kinderboekenweek.


Geen opmerkingen: